1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Θέλοντας να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας , ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές , προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους επιστροφής προϊόντων.

  1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας , με την ημερομηνία υποβολής αίτησης για επιστροφή , να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί*, να βρίσκεται δηλαδή στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ( ή το δελτίο επιστροφής αν πρόκειται για επαγγελματική χρήση) .

2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  1. Συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί , ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  2. Τοποθετείτε μέσα στην συσκευασία που έχετε φτιάξει ένα έγγραφο , στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα** , εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  3. Αποστέλλετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπ όψιν τμήματος επιστροφών .

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη*.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους , θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

*Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

** Εάν πρόκειται για αλλαγή π.χ. πως θα γίνει η πληρωμή του τυχόν υπολοίπου ή αν πρόκειται για επιστροφή πως θα σας επιστραφεί το ποσό της αξίας του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, που δεν πληροί τα παραπάνω, αλλά και αν χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2106522282 (στις ώρες και μέρες καταστημάτων) ή στο email: [email protected].