1. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, με εξαίρεση τις παραμεθόριες – απομακρυσμένες – δύσβατες περιοχές ή τα νησιά όπου ενδέχεται να είναι από 2 έως και περισσότερες μέρες.

Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για ειδικές περιπτώσεις. Το προσωπικό του www.ypografi.com μπορεί να σας ενημερώσει για τις επιπλέον χρεώσεις.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και όχι δεσμευτικοί. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε για την πορεία αποστολής της παραγγελίας σας.

Τα μεταφορικά για παραγγελίες αξίας άνω των 70,00 € είναι δωρεάν.

Εξαιρούνται οι παραγγελίες με παράδοση εκτός Ελλάδος.

2. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ*

  • Για παραγγελίες αξίας έως 70€ – μεταφορικά έξοδα 3,90€.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας άνω των 70€.

* Στις ανωτέρω χρεώσεις συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν σε αποστολές βάρους μέχρι 2 kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,80€ ανά kg για την περιοχή της πρωτεύουσας και 1,40€ ανά kg για την επαρχία.

3. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Για αποστολές εξωτερικού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2106522282 (στις ώρες και μέρες καταστημάτων) ή στο email: [email protected].

Οι παραγγελίες εξωτερικού γίνονται μόνο με κατάθεση σε τράπεζα.

EUROBANK

ΑΡΙΘ. ΛΟΓΑΡ.: IBAN : GR2002603740000790200015862
Δικαιούχος : Μιχάλαρος Κωσταντίνος.

Ο αγοραστής αποκλειστικά και μόνο έχει όλη την ευθύνη για οποιαδήποτε τεμάχια ή πακέτα ή μέρος αυτών που μπορεί να κατασχεθούν από τις τελωνειακές αρχές και αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη, αν για οποιοδήποτε λόγο, η αποστολή της παραγγελίας δεν παραδοθεί στον προορισμό της.

4. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής ( ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να περάσετε από το φυσικό μας κατάστημα να παραλάβετε την παραγγελία σας. Εάν επιθυμείτε το προϊόν που αγοράσατε σε συσκευασία δώρου, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά στο τηλέφωνο: 2106522282 (στις ώρες καταστημάτων) ή με μήνυμα στο email: [email protected] .