Επιτραπέζιο Φιλόσοφοι & Στοχαστές
7,00 €
Σε απόθεμα
Η φράση «Εν οίδα ότι ουδέν οίδα», θεωρείται ότι ανήκει στον Αριστοτέλη ή στον Σωκράτη; Ποιας θεωρίας υπήρξε θεμελιωτής ο Φρόιντ, του υλισμού ή της ψυχανάλυσης; Ο Ιμάνουελ Καντ ήταν φιλόσοφος της Αναγέννησης ή του Διαφωτισμού; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Φιλόσοφοι & Στοχαστές! Με 600 ερωτήσεις για τη ζωή και το έργο Ελλήνων και ξένων φιλοσόφων και στοχαστών που άλλαξαν τον τρόπο σκέψης του ανθρώπου.
Κανόνες: Ρίξε το ζάρι και απάντησε στην ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά, κράτησε την κάρτα. Αν απαντήσεις λάθος, βάλε την κάρτα πίσω στη θέση της.
Μάζεψε όσες περισσότερες κάρτες μπορείς και γίνε ο νικητής!
Περιεχόμενα: 100 κάρτες & 1 ζάρι
Διαστάσεις κάρτας: 5,7 x 8,9 εκ.
| Βάρος | 0,240 kg |
|---|---|
| Διαστάσεις | 17,00 × 12,00 × 3,50 cm |
| Brands | 50/50 Games |
| Φύλο | Unisex, Αγόρι, Κορίτσι |
| Ηλικία | 14-17 Ετών, 18-99 Ετών |
| Υλικό κατασκευής | Χαρτόνι |
Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.
Αποστολή προϊόντων
Η μεταφορά των προϊόντων από εμάς προς εσάς γίνεται με τη βοήθεια της Easy Mail, που ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ένταξη της Easy Mail στον όμιλο Βεϊνόγλου το 2019 και η συνένωση των υπηρεσιών ταχυμεταφορών με την Όρμπιτ Courier δημιούργησε ένα πολύ δυνατό εταιρικό σχήμα που εκτός των άλλων διαθέτει κορυφαία τεχνογνωσία στη διαχείριση διεθνών αποστολών αξιοποιώντας πολυετείς συνεργασίες με τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα καλύπτοντας πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Επικοινωνία
Αν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:
- Μέσω τηλεφώνου στο 210 6522282(ωράριο καταστημάτων).
- Μέσω email στη διεύθυνση [email protected].
- Ή μέσω της φόρμας στη σελίδα επικοινωνίας.

Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.